Biorezonancia

Biorezonanciás készülékkel történő állapotfelmérés és az egészség támogatása.

Valamennyi egészséges sejtünknek van rezgése. Tünetek azért alakulnak ki, mert a sejt rezgése megváltozik . A biorezonanciás készülék- az EKG-hoz hasonlóan- „letapogatja” a sejtek rezgését és összehasonlítja az egészségessel. Ahol eltérést talál, színekkel és számokkal jelzi annak mértékét. A készülék a program alapján visszajuttat egészséges rezgéseket, amit- interferencia révén– csak az a sejt képes érzékelni és „befogadni”, amelyik „ elveszítette” azt.  Ezáltal támogatja a sejteket az egészséges rezgés visszaszerzésében és így a sejtharmonizálás révén a szervezet öngyógyító folyamatait stimulálja. A készülék ORKI engedéllyel rendelkezik. A kezelés 40-50 percet vesz igénybe.

A biorezonanciás készülék segítséget nyújt a dohányzásról való leszoktatásban is a nikotinfüggőséget felszámolni akaró pácienseknél, az erős dohányosok esetében is.

A kezelésnek nincs mellékhatása.

A kezelés megkezdése előtt 2 órával félig kell szívni a megszokott cigarettát. Ezután a csikket ráhelyezik a gépre, ami érzékeli a cigaretta rezgéseit. Néhány alapadat (a cigaretta nikotin- és kátránytartalma, dohányzási szokások stb.) megadását követően megkezdődik a 20-30 perces kezelés, aminek hatására csökkennek a megvonási tünetek és a nikotin éhség. Az esetek többségében elegendő egyetlen kezelés.