Viszér kezelés

ÚJ MÓDSZER

Az alsó végtagok seprű vénái hatékonyan kezelhetők a milánói GUNA cég által kifejlesztett finom injekciós eljárással.

A GUNA által alkalmazott Fiziológiás státust Szabályozó Medicina (Physological Regulating Medicine – PRM) laikus nevén BIOLIFTING ötvözi a legújabbkori orvoslás és a klasszikus homeopátiás medicina tapasztalatait, tudományos bizonyítékait.
A BIOLIFTING olyan kezelési eljárás, amely a hormonok, neuropeptidek, interleukinok és növekedési faktorok dinamizált, nagyon nagy hígítású, a szervezetben találhatóval megegyező koncentrációjú alkalmazásával fejti ki jótékony hatását, és fiatalítja a bőrt. Javítja az anyagcserét, ezáltal növeli a bőr turgorát és szűkíti a kis ereket e végtagokon. .

A kezelés lényege:

Nagyon finom tűvel a vénák méretének csökkentését eredményező  homeopátiás injekciót adunk egyenletesen elosztva több kis szúrással a finom vénák mellé, majd a vénákba. . A beavatkozás alig érezhető. A kezelést 1-2 hetente ismételjük 8-10 alkalommal. Az eredmény a 4-5. kezelés után már látható. A kívánt állapot elérése után  2-3 havonta un. fenntartó kezelést ajánlott alkalmazni.

Bárkinél elvégezhető!

Nem allergizál, nem kell bőrpróbát végezni előtte

SCLEROTIZÁLÁS

Aethoxysclerol injekció bejuttatása a  felszínes, finom tűvel injektálható vénákba  melynek hatására a véna falai összetapadnak, bennük a keringés megszűnik. A kezelés után kompressziós  kötést- fáslit-, vagy rugalmas harisnyát visel a páciens 3 napig  éjjel-nappal .majd egy hétig csak nappal . A beavatkozás ambuláns körülmények között elvégezhető

LASER

A végtagokon kialakuló hajszálvékony seprűvénák Co2 laserrel pontszerűen elzárhatók.

. Előzetesesen felszínes fájdalomcsillapítást és hűtést alkalmazunk a kezelendő területen. . Ez után is előfordulhat, pontszerű, meleg-szúró érzet a laseres kezelés közben. . A kezelést amennyiben szükséges 4 hetente ismételhetjük

IPL VILLANÓFÉNY

IPL (Intenzív Puls Light = Intenzív Pulzáló Fény) készülékkel a felszínes seprűvénák ( és rosaceás arcbőr) kezelhető. A kezelés alapja a szelektív thermolízis, vagyis,  az alkalmazott hullámhosszúságú fény az érfalban és a vérben nyelődik el,.és ott diszkrét reakciót vált ki. Ezáltal az erek átmérője csökken, a benne keringő vér is, és egyre halványabb lesz az adott terület, amíg a felszínes finom seprűvénák teljesen el nem záródnak.

A kezelőfejben lévő hűtőberendezés miatt a kezelés fájdalmatlan.

4 hetente ismételjük a villanófény terápiát, mely bármely évszakban elvégezhető. Feltétele, hogy a kezelés előtt egy héttel se napfény, se solarium fénye ne érje a pácienst.  6-8-10 kezelés ajánlott..

MŰTÉT

A végtagok bőre alatt kékes-lilásan áttűnő, néha kanyargós, 2- 10 mm-es tágabb vénák is megjelenhetnek.
A nagyobb vénákat helyi érzéstelenítésben Várady módszerrel.távolítjuk el.A vénák lefutása mentén 2-3 mm-es bőrmetszésen át, finom horog alakú eszközzel (horgolótű ) távolítjuk el  az ereket. A nyílások olyan kicsik, hogy öltést sem szükséges behelyezni .A beavatkozás után 3 napig ágynyugalom és rugalmas pólya viselése szükséges,éjjel-nappal, majd utána rugalmas harisnyanadrág vagy rugalmas pólya még 2 hétig.