Biorezonancia

Biorezonanciás készülékkel történő állapotfelmérés és az egészség támogatása.

Valamennyi egészséges sejtünknek van rezgése. Tünetek azért alakulnak ki, mert a sejt rezgése megváltozik. A biorezonanciás készülék – az EKG-hoz hasonlóan – „letapogatja” a sejtek rezgését, és összehasonlítja az egészségessel. Ahol eltérést talál, színekkel és számokkal jelzi annak mértékét. A készülék a program alapján visszajuttat egészséges rezgéseket, amelyeket – interferencia révén – csak az a sejt képes érzékelni és „befogadni”, amelyik „elveszítette” azt. Ezáltal támogatja a sejteket az egészséges rezgés visszaszerzésében, és így a sejtharmonizálás révén a szervezet öngyógyító folyamatait stimulálja. A készülék ORKI-engedéllyel rendelkezik. A kezelés 40-50 percet vesz igénybe.

A biorezonanciás készülék segítséget nyújt a dohányzásról való leszoktatásban is a nikotinfüggőséget felszámolni akaró pácienseknél, az erős dohányosok esetében is.

A kezelésnek nincs mellékhatása.

A kezelés megkezdése előtt 2 órával félig kell szívni a megszokott cigarettát. Ezután a csikket ráhelyezik a gépre, amely érzékeli a cigaretta rezgéseit. Néhány alapadat (a cigaretta nikotin- és kátránytartalma, dohányzási szokások stb.) megadását követően megkezdődik a 20-30 perces kezelés, amelynek hatására csökkennek a megvonási tünetek és a nikotinéhség. Az esetek többségében elegendő egyetlen kezelés.