Kézi nyirokmasszázs (Cellulit)

Egy speciális manuálterápiás eljárás, mely könnyed, simító mozdulatokkal segíti a szövetekben felgyülemlett nyirokfolyadék és a benne lévő méreganyagok visszaáramlását a vérkeringésbe. A szervezet élettani működésében jelentős szerepet játszik a nyirokrendszer. A folyamatos nyirokáramlás táplálja, tisztítja, védi a szöveteket, ezáltal helyreállítja azok egészséges működését. A nyirokkeringés elégtelen működése nyirokpangással jár, ami kóros elváltozásokat hoz létre a szervezetben.

A kézi nyirokmasszázs alkalmazási területei

betegségek esetén

fejfájás, bőrbetegségek, emésztési zavarok, krónikus gyulladások és felső légúti gyulladások okozta nyirokpangás, reumatikus betegségek, vénás pangás, idegrendszeri betegségek

frissítő, megújító céllal

szövetregenerálás, sejtműködés helyreállítása, stresszoldás, testfiatalítás, keringés javítása, emlékezet, anyagcsere, immunrendszer működésének javítása, a bőr mélytisztítása, kisebb ráncok kisimítása, arc, szem alatti duzzanat, derék, has, hát, comb zsírpárnáinak csökkentése, narancsbőr kezelése.

Előfordul, hogy már egyetlen 1-1,5 órás kezelés is meghozza a kívánt hatást, de tapasztalataink szerint 5-6 alkalomból álló kúra alkalmazása teszi hosszan tartóvá az eredményt.